dissabte, de febrer 12, 2005

Carnestoltes i normes

Aquí no es va celebrar cap tipus de Carnestoltes. A mi m’hagués agradat disfressar-me d’alguna cosa només per seguir celebrant des d’aquí les festes que es fan a Espanya, però tampoc tenia res per disfressar-me, només l’overall i no és típic d’allà.

Pel què sé a Espanya van ser com sempre, o millors. M’agradaria veure fotografies per saber si a Banyoles aquest any s’han pogut fer carrosses ja que cada any el carnestoltes o qualsevol cosa que es fa va a pitjor. No es podrien permetre més coses en aquests dies de festa major?? Una mica de permissivitat no fa mal a ningú.

També sé que es feia una quedada a la Plaça de les Rodes per protestar en contra de la norma que ha imposat l’ajuntament de la nostra ciutat en contra dels “Botellones” al carrer, o sigui, que la gent que begui alcohol al carrer i se l’enganxi, se li posarà una multa bastant gran. Aquesta protesta consistia en fer un Super Botellon al carrer i a veure com reaccionava el Consistori Municipal. Espero que hagi estat un èxit, ja que el mal no està en beure al carrer i per tant no s’arreglarà res amb aquesta norma.