El Welcome Dinner va anar molt bé. Ens van col·locar a tots barrejats perquè així no es creessin ghettos entre els estudiants del mateix país. A mi em va tocar amb
El menú va ser el següent:
1r- Chanterelle soup with cognac, thyme and garlic, served with parmesan bread.
2n- Rosemary marinated fillet of pork served with roast potatoes and red wine sauce.
Postres - Lemon and lime pie with raspberry cream.
Coffee
La sopa estava molt bona, era de bolets i herbes i el pa parmesà estava boníssim. El filet estava una mica cru i fred, picava, anava acompanyat de mongetes verdes, les quals no em vaig menjar, i les patates estaven bones. Els postres els vaig provar però no em van agradar, tenia un sabor estrany, que al principi t’agrada però després no, a més estava plena i no m’entrava res més.
Per beure teníem el que volíem. A la taula hi teníem cervesa però la podíem canviar per sidra. Jo ho vaig fer, perquè havia tastat la sidra dues setmanes abans en el kraval i estava més bona que la cervesa. Després servien vi, un munt d’ampolles, que es van acabar, i varem demanar aigua, que és el que vaig beure més. També hi havia un vaset petit com de xupito amb alguna beguda que era alcohol pur, allà es va quedar, li vaig donar a
Durant el sopar podíem dir:
oooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooo
Els italians van voler fer una performance i varem acabant cantant i fent la comba els italians, catalans i mexicans per els dos menjadors, QUINA PENA!
Els austríacs van cantar O-lara-lirio, els finesos dos cançons fineses i uns alemanys que porten molt temps aquí van venir a cantar tres cançons amb ball incorporat i van acabar sense samarreta, el meu primer streaptease fora de Catalunya. I finalment els suecs presents al sopar van cantar dues o tres cançons. Faltaria més, amb el que els agrada cantar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada